Sunday, 20 November 2011

RINDUU :)

3.32 a.m :))
PAGII PEEPSS :*

HAHHA
okay, nak bercerita ^
mengenaii ? : )
seseorangg yang GYLAA DAN SEWEL :)

siapa ?
okay , BRADO ADO ^_^


okay, SEE tak buda tinggi tuhh ?
RINDU doo dekat diaa -.-

HAHAH : )
okay, actually kami tiada apa-2 kaitan pum : )
tapii macam ade kaitan jee, sebab ?
SAYANGG ##
HAHA

okay, dah lama gilaa aku tak turun KL/JINJANG -.-
sorry guyss, aku tak ada masa laa nak turun sana
tapii takapa, ada jodohh, kita akan berjumpa lagii :)

okay, BRADO nehh, dulu aku sikit lagii nak tersangkut dengan dia :D
kenapa tak jadii tersangkot ? --'
bak kata dia, ada QUEENCONTROL ^
HAHA
sorry yunkk, bilaa kau dengan aku, kau terlalu banyak makan perasaan sakit hati .__.
aku tahu, walau kau tak pernah mengaku yang kau tak pernah pikir sakit hati o apa 
tapii tak kan laa kan kau nak ngaku kat aku ?
okay aku faham kau  <3
BRADO nehh, orgg yg paling sabar dengan perangai aku : )
aku suka dia :D
suka sebagaii *********** kott :)
ape tuhh ? aku sorang jelaa tahuu _
HAHA
BRADO neh jugak pilihan OTAI <3
kenapa OTAI nak dia ? --'
OTAI cakap dia agak boleh dipercayai :)
wiwitttttt , untung laa brado :P
brado nehh, even dia tak pena ada apa-2 hubungan dengan aku
tapii dia menyayangii aku , ececehhhhh
yeke nii ? haa, tanya laa dia sendirii kay :D
awak, saya mintak maaf saya belom boleh bagii awak kegembiraan
saya tak dapat nak senang kan hati awak :(
tak kesah laa kita jauh ke, dekat ke, ada jodoh, tak kemana wakk :*
HAHA
last aku jumpa dia, tyme lpak SWITCHBLADE harii uhhh
okay RINDU tahuu saat itu ^_^
dapat lepak dengan dorang semuaa : )
even kejap pum, janji wa turun kan derr ? : )
: )
ingat lagii first aku meet dia, memang kelaka gylaa laa tyme uhh :D
nasib baik BABY aku amoii uhh ada kan, dia yang bagii semangat dekat aku
HAHA
rindu tyme tuhh jugakk ; )
senang nya hatii kalau dapat putar balik masa nii kan ?
ahhhhhhhh! merepek ^ damn --,
ingat lagii, mamat neh pena nak tipuu aku dengan nama dia ( tak jujo jelaa ) :D
shitttttttt laaa. nasib baik ada kaka dia btaw aku nama penuh dia apa
tenggs KAKA , loveyouuuu laa :*
kihkihhhh
first turun jinjang, memang petak gylaa laa >.<
yelaaaaaaaaa, buda luar masok tempat orgg, mestii rasa lain kan ?
sama laa dengan akuu :D


okay, aku sebenanye taktahuu nak cakap ape lagii sal mamat nehh
yang penting aku rindu dengan budak JINJANG ^
serious rinduu gylaa do : /

RINDU sangat dekat pipi ( HABIBI ADNAN ) c kecik molek ( AIN ) pendek pemalu ( KANO )
okay, rinduu gylaa dekat diorangg :( alangkahh bestnye dapat bersama dengan diorang kan buat saat macam ginii ^
mestii segala masalah aku, dorang yg tolong buangkan
serious dohh rinduu gylaa dekat korangg : /
lebihh rinduu dekat buda yg aku buli laa ( pipi )
HAHAA :P

ain , rindu dekat ain :(


okay, c MOLEK ini, AIN : )
rinduu sangat dekat diaa 
baby, i rindu yu tahuu mmmuaaaaahhhh :*
HAHA
nanti ada masa, kita melepak lagii okay ? :)

eecehhhhhhhhhhh, aku dekat klang nehh menunggu korang semuaa datang sinii aww : /
tahh bylaa tahh nak datangg -.-
penadd tunggu :(

dahh, sampaii sinii jehh laa aku menaip tok pagii nehh
mata dah berat, heee
ILOVEYOUUUU GUYS :*

No comments:

Post a Comment