Monday, 22 August 2011

DOLAN-2 :D

okayy .
FIFIAN kembai mengupdate BLOGGER :D
ASSALAMMUALAIKUMM guyss :P


cerita tentang apo ?
DOLAN-2 dengan c bangang-2 aku :D

START ! hahaa :P
jam pum dahh menunjuk kol 12 nehh 
aku sebok-2 kehulur ke mudik dalam kg
sebab ?
menunggu kawan aku pulang darii rumaa kawan dia .
aku punya call tanya katmana , maseh kat rumaa dayah .
haihhh - -'
jauh beno ka rumahh dayah ke rumah aten uhh ?
HAHA
kau pi tanya laa mereka 
HAHAA :D
okay, sampai pum rumahh aten ( FATEN HONEY )
kenapa naa crii dia ? 
semata-2 naa amek baju aku yang dia pakai hari uhh
HAHA :D
bangang kan ?
ahhh, peduli apa aku kau nak cakap apa --'


jam pum menunjukk pukul 1 ''
shukk dah sampai depan rumahh
aku sempoii still dok kat dpan umahh
yang c COMOD aku ( FAIZ )
dah texting-2 sohh amek diaa ~


baik bang, aku pun pergi rumah dia , amekk ~
so, darii rumahh otw pergi bukit tinggi ,
masing-2 kelaparan naa makan , 
sampaii jahh dahh TUTOP
WAHHHH :@
geram nye !
WARISAN malam minggu tutop awal
macam bangang gak kedaii uhh !



main highway apa suma , aku pum naa mkan SUP EKOR
tuptupp , kedai c NIK ZHARIF IKMAL ( ZACK )
dapurr dah tutopp .
lagii tambahh sakit hatii aku
then , pergi laa ke AMIN THAI
aku pum order SUP EKOR
kawan-2 tomyam
bila aku dapat mkan , SUMPAH aku tak layan kerenah dorgg ahh
HAHAA :D
sorry genggs ;)


jam dahh menunjuk pukul 2.30
kami pum bergerak ke TOWN ~
dolan-2 punya pasal , aku kesejukan nak tekencing
bila dah sampaii SHELL 
sumpah tandas tuhh tok LELAKI
woahhhhh _
rasa mcm nak bako jahh :D
( cerita lebihh )


okays, c gengss aku c ZACK nehhh
sebokk dengan SHOEI dia
( padahal helmet INDEX ) HAHAA :D
aku rasa dia paling sempoii turun town
rupanyaa
WAHHHH .
ada mamat nehh pakai kain SARUNG laa turun town
HAHAA :D
tyme tuhh aku dahh sakit perot ketwa
aku bangga laa law ada kawan macam tuhh :D



jalan-2 , kaki lengguh ^ aku pum bawak laa c FAIZ ( myBRO COMOD )
sampai highwayy , aku pum beRACING dengan dia ( SHUKQRY ) .
WAHHHH _
best wehh lama tak RACING. HAHAA :D
aku bukan MINAH REMPIT di luar sanaa derr -



otw ke SHAH ALAM
aku punya kusyuk RACING
c ZACK pon keja dengan KECIK
naa bg tahuu satu bende
haa, apo dyo kawan ?
AIMAN DENGAN NAJIHA DEKAT BELAKANG
wahhhh
tyme tuhh aku tak heran laa apa dorgg naa cakap
aku pum LEP kaww bagii c FAIZ maraa
dalam hatii, panas gylaa wehh ! :(
so, aku abaikan (:


dahh parking apa sumaa
AIMAN bako LINE lalu depan akuu
wahhhh .
acha-2 aku rilexx laa
padahal dalam hatii dahh panas gylaa :'(
aku buat-2 tak ada bende berlakuu _
so , kami pun balekk ~


dahh masok kg nehh , park depan bundle
tuptuppp AIMAN LALU 
lagii sekali kau buat aku sakit hatii wehh .
F U C K I N G kau laa _
sumpahh rasa macam nak bunuh dia
arghhhhh !


enough nunun, abaikan mereka
biar AIMAN dengan kasih sayang dia bahagia
errrrr



nehh jehhlaa yang kami bawak pulang
HAHAA :D

sorry , nehh bukan aku
tapii kawan aku yg gylaaa
( SHUKQRY RUSLAN + SITI NADZIRA MAT DESA )
wahhhh
mereka nehh dalam kg
kalau satu hari tak jalan kg
tak sahh
HAHAA :D
dahh macam adik beradik aku tengokk - -'



okay , nehh aku dengan c BUSUK SUPERMAN :D

HAHAA :D
kami yang gylaaa 
dlam kg sume ingat aku dengan c gylaa neh ' BERSAMA '
ALLAH ~
kami teman tapi mesra jehhlaa wee </3
haihhhh
tak paham aku dengan buda-2 nehh --.

so, nehh jelaa cerita aku pagii nehh ;)
thanks a lot , because spend tyme with NUNUN (:

besok, aku ada cerita baru
so , TUNGGU ESOK 
HAHAA :D


terima kasih singgah baca aku punya cerita bodoh nehh ;)
byebye 
ASSALAMMUALAIKUM (: