Sunday, 20 November 2011

RINDUU :)

3.32 a.m :))
PAGII PEEPSS :*

HAHHA
okay, nak bercerita ^
mengenaii ? : )
seseorangg yang GYLAA DAN SEWEL :)

siapa ?
okay , BRADO ADO ^_^


okay, SEE tak buda tinggi tuhh ?
RINDU doo dekat diaa -.-

HAHAH : )
okay, actually kami tiada apa-2 kaitan pum : )
tapii macam ade kaitan jee, sebab ?
SAYANGG ##
HAHA

okay, dah lama gilaa aku tak turun KL/JINJANG -.-
sorry guyss, aku tak ada masa laa nak turun sana
tapii takapa, ada jodohh, kita akan berjumpa lagii :)

okay, BRADO nehh, dulu aku sikit lagii nak tersangkut dengan dia :D
kenapa tak jadii tersangkot ? --'
bak kata dia, ada QUEENCONTROL ^
HAHA
sorry yunkk, bilaa kau dengan aku, kau terlalu banyak makan perasaan sakit hati .__.
aku tahu, walau kau tak pernah mengaku yang kau tak pernah pikir sakit hati o apa 
tapii tak kan laa kan kau nak ngaku kat aku ?
okay aku faham kau  <3
BRADO nehh, orgg yg paling sabar dengan perangai aku : )
aku suka dia :D
suka sebagaii *********** kott :)
ape tuhh ? aku sorang jelaa tahuu _
HAHA
BRADO neh jugak pilihan OTAI <3
kenapa OTAI nak dia ? --'
OTAI cakap dia agak boleh dipercayai :)
wiwitttttt , untung laa brado :P
brado nehh, even dia tak pena ada apa-2 hubungan dengan aku
tapii dia menyayangii aku , ececehhhhh
yeke nii ? haa, tanya laa dia sendirii kay :D
awak, saya mintak maaf saya belom boleh bagii awak kegembiraan
saya tak dapat nak senang kan hati awak :(
tak kesah laa kita jauh ke, dekat ke, ada jodoh, tak kemana wakk :*
HAHA
last aku jumpa dia, tyme lpak SWITCHBLADE harii uhhh
okay RINDU tahuu saat itu ^_^
dapat lepak dengan dorang semuaa : )
even kejap pum, janji wa turun kan derr ? : )
: )
ingat lagii first aku meet dia, memang kelaka gylaa laa tyme uhh :D
nasib baik BABY aku amoii uhh ada kan, dia yang bagii semangat dekat aku
HAHA
rindu tyme tuhh jugakk ; )
senang nya hatii kalau dapat putar balik masa nii kan ?
ahhhhhhhh! merepek ^ damn --,
ingat lagii, mamat neh pena nak tipuu aku dengan nama dia ( tak jujo jelaa ) :D
shitttttttt laaa. nasib baik ada kaka dia btaw aku nama penuh dia apa
tenggs KAKA , loveyouuuu laa :*
kihkihhhh
first turun jinjang, memang petak gylaa laa >.<
yelaaaaaaaaa, buda luar masok tempat orgg, mestii rasa lain kan ?
sama laa dengan akuu :D


okay, aku sebenanye taktahuu nak cakap ape lagii sal mamat nehh
yang penting aku rindu dengan budak JINJANG ^
serious rinduu gylaa do : /

RINDU sangat dekat pipi ( HABIBI ADNAN ) c kecik molek ( AIN ) pendek pemalu ( KANO )
okay, rinduu gylaa dekat diorangg :( alangkahh bestnye dapat bersama dengan diorang kan buat saat macam ginii ^
mestii segala masalah aku, dorang yg tolong buangkan
serious dohh rinduu gylaa dekat korangg : /
lebihh rinduu dekat buda yg aku buli laa ( pipi )
HAHAA :P

ain , rindu dekat ain :(


okay, c MOLEK ini, AIN : )
rinduu sangat dekat diaa 
baby, i rindu yu tahuu mmmuaaaaahhhh :*
HAHA
nanti ada masa, kita melepak lagii okay ? :)

eecehhhhhhhhhhh, aku dekat klang nehh menunggu korang semuaa datang sinii aww : /
tahh bylaa tahh nak datangg -.-
penadd tunggu :(

dahh, sampaii sinii jehh laa aku menaip tok pagii nehh
mata dah berat, heee
ILOVEYOUUUU GUYS :*

Thursday, 17 November 2011

KECIL KECIL :D

woahhhh, lama tak update blogg, nehh dahh mai dahh ~
HAHAHA :P

ASSALAMMUALAIKUM wahai tuan/puan menyinggah siniii ; )
menceritakan kisah silam sewaktu kecil ^.^
HAHAHHA : )

ikay, START -->
HAHA :P

yang aku tyme kecik, ingat lagii, aku pernah TERSENTUH anjing -.-
tyme tuhh, memang menggelabah gylaa laa :D
aku kecil lagii, mana tahu dosa apa semua kan :)
sorry terlanjur -.-
HAHAHA :D

dulu, balek sekolah agama, bermainkan T*********
ape to? private peeps ; )
: )

tyme kecikk, aku lahh orgg paling bodo, pandaii-2 nye kene pijak dengan NINI and ANJE -.-
padahal anje tuhh kecik lagii --. tapii aku termakan dengan penipuan diaa >.<
HAHAHA
sumpah kebodohan aku nampak gylaa tyme kecikk :D
HAHAHA : )
aku, orgg paling excited BERCINTAN CINTUN nehh :D
minat mamat nehh laa, mamat tuhh laa --'
haihhhhh, padahal kecikk lagii >.<
HAHAHA
kaka saye yang ajar cintan cintun bagai nehh :D

dulu, tyme kecik, aku bagaikan TOMBOY yang GEMOK PENDEKK
HAHHAA
sebab ? aku tak suka rambot PANJANG and perangai serupa mcm JANTAN -.-
sebijikk do -.-
okay, tuhh dulu kan? sekarang aku dah lain :)

ape pum, aku gembira gylaaa tyme kecikk tauu <3
sorry tak bole nak bagii bukti tyme kecikk : )
nanti aku bagii kay :D
haaa, neh aku yang dah BESAR <3
HANYA MAMPU MENUNJUK GAMBAR : )

okay SEE tak? akhirnya aku beRAMBOT PANJANG juga yunkk :)
ini lahh RUPA WAJAH yang di KURNIAKAN oleh ALLAH S.W.T
aku men SYUKURI nya sehingga sekarang , ALHAMDULILLAH : )
tahniahh ^ HAHHA 

okay, stop cerita pasal aku lagii -.-
cerita pasal buda kecikk nehh :D
dia, orangg panggil dia PIA PIA wewittt :D
dia neh orgg yang paling sibuk dengan kasut RODA -.-
dan juga LAGU dia --'
PIA PIA OUHH PIA PIAA :D

kenapa panggil dia PIA PIA ?
mestii pelik kan ?
sebab FATHER angkat dia suka pasang lagu hindustan :)
( PIA PIA OUHH PIA PIAA )
HAHAHA :D
sorry yunkk <3

dia jarang lepak dengan kite orgg tyme kecikk >.<
jangan kate kecik, dah besar pum same gakk ^
sibukk tak menentuu jehh -.-
haihhhhh, dia nehh aku taktahu sangat nak borak sal dia, sebab aku lupaa :D
sorry yunkk, ape pum aku tetap sayangg kau laa ! wewitttttttt _
HAHA : )

dia, aku memang suka BULI diaa :D 
buli sebab SAYANG DEKK <3

I HEART YOU LIYAAA :*


okay, ILYA FARISHA <3
nehh dia buda saya suka buli tauu :)
awak, saya sayang awak tau :/

okay, pasal AKU dah, pasal LIYA dah
so pasal NINI plakk ; )

kalau nak di ikutkan, banyak cerita pasal minah senget nehh ^_^
haha, c nini orangg yang paling dipercayaii oleh kaum kerabat keluarga kamii <3
yelahhhh, dia baik, pandaii, dengar cakap orgg tuaa -.-
sumpah aku tak tipu : )
  tapii ade mase dia buat kte orgg sakit hatii FULLSTOP gylaaa laa >.<
biasa laa kan, manja-2 keluargaa : )

okay, dulu tyme kita orgg waktu kecikk
main laa satu permainan nehh, so NINI laa yang tukang menutup mata 
dan mencarii kite orangg :)
ape nama game tuhh tahh --'

then, kite orgg punya laa menyorok sampaii NINI taktahuu katmana kami semua beradaa : )
then, NINI nehh pum laa tersalah orgg, sampaii laa dia TERPELOK c CINA ( a sang ) tuhh
just call he : DADDY :)

HAHAA
bylaa nini bukak mata, tahu tahu c daddy
dia teros masuk bilik, taknak keluar rumahhh !
HAHAHA
chill laa NINI, takott yee ?
HAHHAA :D
sumpah kelaka do :D

HAHA okay, itu nini yang DULU ; )
and now , ini laa dia :)
hanye boleh menunjuk kan gambarr <3

haaa, sumpah rinduu gylaa dekat kau NINI :*


okay, ini gadis ^ 
NUR AFNI <3
comel ke dia? jangan bangga nini -.-
HAHA

kalau nak di ikutkan, minah senget nehh mana nak BERCINTAN CINTUN duluu ^
di sebabkan apa tahh dia dah ade KASIH SAYANG laa sekarangg : )
wewiiiiitttt , awak HEBAT laa nini sudah di TACKLE oleh A***

I HEART YOU NINI LIYA <3  

okay dah, taktahuu nak berpikir ape dahh :D
so sampaii snii  jelaa kayy ^_^
terima kasih menyinggah cerita TIPU aku nehh : )

ASSALAMMUALAIKUM : )