Thursday, 17 November 2011

KECIL KECIL :D

woahhhh, lama tak update blogg, nehh dahh mai dahh ~
HAHAHA :P

ASSALAMMUALAIKUM wahai tuan/puan menyinggah siniii ; )
menceritakan kisah silam sewaktu kecil ^.^
HAHAHHA : )

ikay, START -->
HAHA :P

yang aku tyme kecik, ingat lagii, aku pernah TERSENTUH anjing -.-
tyme tuhh, memang menggelabah gylaa laa :D
aku kecil lagii, mana tahu dosa apa semua kan :)
sorry terlanjur -.-
HAHAHA :D

dulu, balek sekolah agama, bermainkan T*********
ape to? private peeps ; )
: )

tyme kecikk, aku lahh orgg paling bodo, pandaii-2 nye kene pijak dengan NINI and ANJE -.-
padahal anje tuhh kecik lagii --. tapii aku termakan dengan penipuan diaa >.<
HAHAHA
sumpah kebodohan aku nampak gylaa tyme kecikk :D
HAHAHA : )
aku, orgg paling excited BERCINTAN CINTUN nehh :D
minat mamat nehh laa, mamat tuhh laa --'
haihhhhh, padahal kecikk lagii >.<
HAHAHA
kaka saye yang ajar cintan cintun bagai nehh :D

dulu, tyme kecik, aku bagaikan TOMBOY yang GEMOK PENDEKK
HAHHAA
sebab ? aku tak suka rambot PANJANG and perangai serupa mcm JANTAN -.-
sebijikk do -.-
okay, tuhh dulu kan? sekarang aku dah lain :)

ape pum, aku gembira gylaaa tyme kecikk tauu <3
sorry tak bole nak bagii bukti tyme kecikk : )
nanti aku bagii kay :D
haaa, neh aku yang dah BESAR <3
HANYA MAMPU MENUNJUK GAMBAR : )

okay SEE tak? akhirnya aku beRAMBOT PANJANG juga yunkk :)
ini lahh RUPA WAJAH yang di KURNIAKAN oleh ALLAH S.W.T
aku men SYUKURI nya sehingga sekarang , ALHAMDULILLAH : )
tahniahh ^ HAHHA 

okay, stop cerita pasal aku lagii -.-
cerita pasal buda kecikk nehh :D
dia, orangg panggil dia PIA PIA wewittt :D
dia neh orgg yang paling sibuk dengan kasut RODA -.-
dan juga LAGU dia --'
PIA PIA OUHH PIA PIAA :D

kenapa panggil dia PIA PIA ?
mestii pelik kan ?
sebab FATHER angkat dia suka pasang lagu hindustan :)
( PIA PIA OUHH PIA PIAA )
HAHAHA :D
sorry yunkk <3

dia jarang lepak dengan kite orgg tyme kecikk >.<
jangan kate kecik, dah besar pum same gakk ^
sibukk tak menentuu jehh -.-
haihhhhh, dia nehh aku taktahu sangat nak borak sal dia, sebab aku lupaa :D
sorry yunkk, ape pum aku tetap sayangg kau laa ! wewitttttttt _
HAHA : )

dia, aku memang suka BULI diaa :D 
buli sebab SAYANG DEKK <3

I HEART YOU LIYAAA :*


okay, ILYA FARISHA <3
nehh dia buda saya suka buli tauu :)
awak, saya sayang awak tau :/

okay, pasal AKU dah, pasal LIYA dah
so pasal NINI plakk ; )

kalau nak di ikutkan, banyak cerita pasal minah senget nehh ^_^
haha, c nini orangg yang paling dipercayaii oleh kaum kerabat keluarga kamii <3
yelahhhh, dia baik, pandaii, dengar cakap orgg tuaa -.-
sumpah aku tak tipu : )
  tapii ade mase dia buat kte orgg sakit hatii FULLSTOP gylaaa laa >.<
biasa laa kan, manja-2 keluargaa : )

okay, dulu tyme kita orgg waktu kecikk
main laa satu permainan nehh, so NINI laa yang tukang menutup mata 
dan mencarii kite orangg :)
ape nama game tuhh tahh --'

then, kite orgg punya laa menyorok sampaii NINI taktahuu katmana kami semua beradaa : )
then, NINI nehh pum laa tersalah orgg, sampaii laa dia TERPELOK c CINA ( a sang ) tuhh
just call he : DADDY :)

HAHAA
bylaa nini bukak mata, tahu tahu c daddy
dia teros masuk bilik, taknak keluar rumahhh !
HAHAHA
chill laa NINI, takott yee ?
HAHHAA :D
sumpah kelaka do :D

HAHA okay, itu nini yang DULU ; )
and now , ini laa dia :)
hanye boleh menunjuk kan gambarr <3

haaa, sumpah rinduu gylaa dekat kau NINI :*


okay, ini gadis ^ 
NUR AFNI <3
comel ke dia? jangan bangga nini -.-
HAHA

kalau nak di ikutkan, minah senget nehh mana nak BERCINTAN CINTUN duluu ^
di sebabkan apa tahh dia dah ade KASIH SAYANG laa sekarangg : )
wewiiiiitttt , awak HEBAT laa nini sudah di TACKLE oleh A***

I HEART YOU NINI LIYA <3  

okay dah, taktahuu nak berpikir ape dahh :D
so sampaii snii  jelaa kayy ^_^
terima kasih menyinggah cerita TIPU aku nehh : )

ASSALAMMUALAIKUM : )

No comments:

Post a Comment